Вступ на другий (третій) курс (на основі диплома молодшого спеціаліста)

Що потрібно знати абітурієнтам щодо вступу

на спеціальність 014.12 Середня освіта (Образотворче мистецтво)!

Інформація для вступників на старші курси 2022 року

(на основі диплома молодшого спеціаліста (МС), фахового молодшого бакалавра (ФМБ)) (навчання тільки за контрактною формою).

Увага!!! Нововведення!

  • Подання заяв для вступу на старші курси на основі диплома МС, ФМБ,  у 2022 році відбувається через електронний кабінет вступника.
  • У терміни із 1 по 29 липня електронний кабінет вступника необхідно створити і заповнити, а у період із 29 липня до 23 серпня – у кабінеті з’явиться можливість подавати заяви до ПНУ для вступників на місця державного замовлення і до 7 вересня для вступників на контракт. Якщо у Вас виникнуть труднощі із створенням чи заповнення кабінету вступника – Ви можете звернутися до Приймальної комісії Університету і ми Вам допоможемо.
  • Електронний кабінети вступника на основі диплома молодшого спеціаліста створюється на сайті vstup.edbo.gov.ua із 1 липня.
  • Про електронний кабінет вступника (буде доступний для реєстрації із 1 липня 2022 року)

У 2022 році замість ЗНО введений національний мультипредметний тест (НМТ). Для вступників до Прикарпатського університету імені Василя Стефаника (ПНУ) на основі дипломів МС чи ФМБ на старші курси можуть бути використані два шляхи вступу.

Перший – на основі сертифікатів ЗНО 2019-2021 років. Другий – за результатами національного мультипредметного тесту та мотиваційного листа

Рекомендації до написання мотиваційного листа

Детальна інформація щодо вступу (необхідні документи, терміни вступної кампанії, допомога у створенні кабінету вступника…)

Вичерпна інформація про НМТ: графік, новації, роз’яснення

Вартість навчання (для вступників 2021 року)

Телефони відбіркових комісій факультетів

Написати листа у приймальну комісію

Наші контакти

Знайти нас на карті