ДОГОВІР ПРО СПІВПРАЦЮ

ДОГОВІР ПРО СПІВПРАЦЮ

між Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника

(Івано-Франківськ, Україна)

та Варшавською академією мистецтв (Варшава, Республіка Польща)

Підписаний  12 квітня 2022 року   

Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника (Івано-Франківськ, Україна) в особі ректора проф. Ігоря Цепенди, що діє на підставі Статуту, з одного боку і Варшавською академією мистецтв (Варшава, Республіка Польща), в особі ректора  проф. Блажея Остоя Льніські, що діє на підставі Статуту, з іншого боку.

За організацію співпраці відповідальні: від Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника – проф. Богдан Тимків, завідувач кафедри методики викладання образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та дизайну Навчально-наукового інституту мистецтв;  від Варшавської академії мистецтв   – проф. Гжегож Нівінський, декан факультету  дизайну.

Сторони домовилися здійснювати співпрацю у сферах художньої підготовки високопрофесійних фахівців в галузі архітектури, промислового дизайну, етнодизайну і традиційного прикладного мистецтва,а також туристично-краєзнавчої діяльності України і Республіки Польща, ознайомлення, збереження і розвитку художньої культури народів Республіки Польща і України, Європейської і всесвітньої  культурної спадщини, пошуку нових форм освітньої і художньої діяльності, розвитку двосторонніх і багатосторонніх контактів.

Сторони домовилися про те, що співпраця, реалізовуватиметься на базі кафедри методики викладання образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та дизайну Навчально-наукового інституту мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (Івано-Франківськ, Україна) та Факультету  дизайну Варшавської академії мистецтв (Варшава, Республіка Польща).

 

Варшавська Академія Мистецтв