5 вересня – відкриття міжнародної виставки „Ідентифікація&Інтеграція”.

25 вересня – 4 жовтня 2015 року в центрі польскої культури та європейського діалогу ( вул.сІЧОВИХ сТРІЛЬЦІВ 56) під час виставки представлені роботи студентів кафедри та студентів Інституту дизайну Кошалінської Політехніки (Польща).

5 вересня – відкриття міжнародної виставки „Ідентифікація&Інтеграція”.

25 вересня о 16:00 год. на відкриття міжнародної виставки „Ідентифікація&Інтеграція”. Буде представлено роботи студентів Інституту дизайну Кошалінської політехніки (Польща) та Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника. Метою виставки є взаємне розуміння того, про що саме нам розповідає візуальне мистецтво та пошуки його національних відмінностей.

Цьогорічна виставка відбувається в рамках 13. Міжнародного фестивалю MitOst. Цьогорічна програма фестивалю пропонує культурну програму: виставки, семінари, лекції, концерти, покази фільмів, тренінги на тематику міжнародного управління проектом, різноманітні панельні дискусії на політичну і культурну тематику, можливості творення мережі контактів та біржу ідей як інспірацію для майбутніх партнерів і проектів у сфері культурного обміну та активного громадянства.

Організатори планують провести майже 100 активностей. Фестиваль MitOst в Івано-Франківську відвідає близько 300 осіб, членів організації MitOst, з понад 40 країн, у тому числі з Польщі.