Онлайн виставка-конкурс «Стрітенська мозаїка-2023»

За сприяння Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради, Івано-Франківського міського Центру дитячої та юнацької творчості з 01 лютого до 01 березня 2023р. проходить щорічна відкрита загальноміська онлайн виставка-конкурс «Стрітенська мозаїка-2023» серед здобувачів освіти з образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва закладів загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної освіти та інших навчальних закладів.

До складу журі онлайн виставки-конкурсу «Стрітенська мозаїка-2023» увійшли представники викладацького складу кафедри методики викладання образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва та дизайну: Галина КОМАН, викладач кафедри; Оксана ВЕРЕТКО, cтарший викладач кафедри, кандидатка в члени Національної спілки майстрів народного мистецтва України; Василь КОРПАНЮК, доцент кафедри, Заслужений художник України, член Національної спілки художників України; Богдан ТИМКІВ, професор, доктор філософії, Заслужений діяч мистецтв України, завідувач кафедри методики викладання образотворчого та декоративного мистецтва та дизайну.

Підведення та висвітлення підсумків онлайн виставки-конкурсу відбудеться з 28 лютого 2023р. на офіційних сторінках мережі Facebook  Департаменту освіти та науки та Івано-Франківського міського центру дитячої та юнацької творчості.

Наказ “СТРІТЕНСЬКА МОЗАЇКА – 2023”